CLÀUDIA MIRAMBELL ADROHER 

CREACIÓ   ·   MOVIMENT   ·   ARQUITECTURA   ·   ESCRIPTURA   ·   ABSURD   ·   IMATGE   ·  DESUBICACIONS   ·   DRAMATÚRGIA   ·   IMPROVISACIÓ 

·
Clàudia Mirambell Adroher (Girona, 1988) es gradua en arquitectura a EPS (Girona) i WSA (Cardiff) i en Coreografia i interpretació a l’Institut del Teatre. Entra en contacte amb el moviment i les arts escèniques a l’escola de Dansa de Celrà, a través de sessions d’improvisació, tallers de dramatúrgia, i classes tècniques. Es forma en dansa contemporània a NSCD (Leeds), i fent workshopsamb ballarins i creadors a diferents festivals i escoles d’Europa.

Del seu treball com a creadora destaca el site-specific Servei de desubicacions 24h, ruta anti-turística estrenada al festival Sismògraf d’Olot; Nada.dora.toda.dorada, programada a diferents espais i adaptada a site-specific al Pavelló Mies Van der Rohe; Laberinto, curtmetratge experimental seleccionat pel AVDP d’Atenes i adaptat a diferents espais amb versions personalitzades per encàrrec; SPAM. Only for you, finalista del Premi de l’Institut del Teatre. FAKE YOU en col·laboració amb el Konvent de Berga i La Visiva. Allunatge,maridatge de cuina i moviment estrenat al restaurant El Celler de Can Roca. Co dirigeix Unexploded bombd’Elena Lalucat, una peça interactiva estrenada al Teatre de Palma. Actualment està desenvolupant Location not found, una proposta audiovisual-performativa en col·laboració amb Albert Boronat, Clàudia Barberà y Eloi Sánchez.

Col·labora amb Eléctrico 28, com a intèrpret i co creadora de [The Frame]. Paral·lelament acompanya projectes com a dramaturga o ajudant de direcció amb creadors com Núria Guiu, Junyi Sun, Albert Boronat, Elena Lalucat, Guillem Jiménez, Maria Jurado, etc.

El seu interès s’inclina cap a la creació multi disciplinar a través de la coreografia i la dramatúrgia, explorant diferents formats i englobant cos, espai, arts plàstiques i llenguatge. El seu treball -inspirat pel potencial de l’absurd i dels detalls aparentment banals, però amb una base d’anàlisis i precisió- explora els decalatges, les ambivalències, i el fora de context per eradicar la inèrcia perceptiva.


︎  CV COMPLET

︎  CV HONEST I TRANSPARENT HOME        PROJECTES      COL·LABORACIONS       EXPERIMENTS       GALERIA DE DESUBICACIONS       BIO        CONTACTE