CLÀUDIA MIRAMBELL ADROHER 

CREACIÓ   ·   MOVIMENT   ·   ARQUITECTURA   ·   ESCRIPTURA   ·   ABSURD   ·   IMATGE   ·  DESUBICACIONS   ·   DRAMATÚRGIA   ·   IMPROVISACIÓ 

·


LOCATION NOT FOUND
Fa moltes hores, potser fins i tot dies, que el grup observa el paisatge. La tranquil·litat de la seva mirada és inquietant, com la d’un depredador esperant pacientment el moment de debilitat de la seva presa.

A 372 metres en direcció sud oest existeix un paisatge tan similar que algú sense sensibilitat podria pensar que és el mateix. Les marques blaves sobre l’asfalt, ara gairebé inexistents, evoquen una compartimentació anecdòtica en aquest espai anàrquic on l’únic element delimitant és l’enfoc visual de cada mirada.

[converses inintel·ligibles]

Dins la caravana hi ha una parella intentant arreglar el mecanisme de la taula plegable, C3 i C7. Quan era adolescent, C3 -que ara intenta ignorar el dolor del seu abdomen- va intentar convèncer el seu germà per escapar-se junts de casa. No ho va aconseguir. L’olor de neumàtics -o potser de gasolina- és subtil, agradable, recorda l’atmosfera del menjador de casa després d’haver encès la llar de foc.  No sabem on som, però s’està bé, aquí.

[Música]

Direcció: Clàudia Mirambell / Dramatúrgia: Albert Boronat / Intèrprets: Eloi Sánchez, Junyi Sun, Daniela Monsó / Direcció de fotografia i disseny audiovisual: Clàudia Barberà / Idioma: Anglès / Català / Castellà

 MARC CONCEPTUAL


Location not found investiga sobre la sensació de comoditat en un espai inhòspit, explorar el potencial de la desubicació. La proposta dramatúrgica de Location not found pivota al voltant de tres estratègies bàsiques:

-La imatge dins la imatge: un seguit de situacions, imatges i mons es despleguen naixent i desenvolupant-se les unes dins les altres en una cadena que s’anuncia com a potencialment interminable. Un joc de nines russes o una mise en abîme que juga constantment a desplaçar i intercanviar la figura i el fons. Allò que fa un moment ocupava el primer pla i s’anunciava com a protagonista o acció central es difumina fins a passar a ser fons, segon (o fins i tot tercer) pla, obrint la porta a nous mons, situacions, personatges i imaginaris.

-Estranyament i contaminació: es generen escenes on algun dels elements pateix un desplaçament dins del seu horitzó previsible d’expectatives. Estat, acció, paisatge sonor, atmosfera... esdevenen petites partícules inesperades -i equiparables- que poden irrompre dins el quadre. És com si les traces d’un escenari, d’una situació o d’una gramàtica, s’escolessin en un altre moment generant així una poètica estranyada que obre nous significats.

-Fora de context i decalatge: s’origina una lògica de collage capaç d’equiparar paraula, gest, moviment, so, paisatge, objecte i tècnica cinematogràfica. El personatges i les presències de Location not found acomoden la seva vivència a la possibilitat del canvi inesperat i de l’absurd. Nosaltres també.

HOME        PROJECTES      COL·LABORACIONS       EXPERIMENTS       GALERIA DE DESUBICACIONS       BIO        CONTACTE