CLÀUDIA MIRAMBELL ADROHER 

CREACIÓ   ·   MOVIMENT   ·   ARQUITECTURA   ·   ESCRIPTURA   ·   ABSURD   ·   IMATGE   ·  DESUBICACIONS   ·   DRAMATÚRGIA   ·   IMPROVISACIÓ 

·SERVEI DE DESUBICACIONS 24h


Heu contractat el Servei de desubicacions 24h. El mapa indica que VOSTÈ ÉS AQUÍ.
El mapa no sap on és vostè. Potser vostè no és aquí, o potser és a més d’un lloc alhora.

Els espais s’encenen i s’apaguen, com els volcans, com els cossos, com els neons de les discoteques i de les gasolineres. Els espais apareixen i desapareixen, com les ofertes del supermercat, com els porcs, com el fuet. O si més no es transformen. Els espais també es poden transplantar, com els ronyons i com l’aloe vera.

“Servei de desubicacions 24h” és una invitació a experimentar el plaer de perdre’ns en els laberints quotidians.

Què està predissenyat i què apareix per casualitat? No ho sabrem mai. No ho volem saber.

Volem perdre el nord sense perdre la precisió.


Creació, direcció, dramatúrgia, escenografia: 
Clàudia Mirambell / Guies: Simone Nobel, Sarina Röhr / Intèrprets principals: Elena Lalucat, Uxía Pérez, Alma Steiner / Coreografia: Clàudia Mirambell (en col·laboració amb les intèrprets) / Muntatge sonor: Albert Pipió / Ajuda de producció: Festival Sismògraf, Keta Capdevila, Roser Adroher/ Registre audiovisual: Marc Costa/ Durada: 90 min / Ubicació: Recorregut amb bus / Idioma: Català (possibilitat de traducció anglès / castellà)


MARC CONCEPTUAL

El projecte neix de la motivació per estudiar la ciutat com a espai escènic, més enllà d’utilitzar-la com a decorat, més enllà de captar-ne les característiques superficials, més enllà de tractar-la com a una acumulació d’espais catalogables.

Els espais públics són un terreny adobat que ofereix constantment performances no intencionades, escenes surrealistes, dinàmiques aparentment caòtiques però precises, enquadraments sublims. Només cal perdre’s pels carrers i observar.

“Servei de desubicacions 24h” consisteix en un recorregut en autobús per espais perifèrics de la ciutat, aparentment desconnectats. El públic és guiat per una guia que destil·la certa estranyesa, i rep un pack amb dispositius per utilitzar durant el recorregut.

“Servei de desubicacions 24h” posa en valor les topografies desubicades de ciutats o barris concrets, de manera que per a cada cas s’adapta el recorregut, la logística, i la durada.


HOME        PROJECTES      COL·LABORACIONS       EXPERIMENTS       GALERIA DE DESUBICACIONS       BIO        CONTACTE