CLÀUDIA MIRAMBELL ADROHER 

CREACIÓ   ·   MOVIMENT   ·   ARQUITECTURA   ·   ESCRIPTURA   ·   ABSURD   ·   IMATGE   ·  DESUBICACIONS   ·   DRAMATÚRGIA   ·   IMPROVISACIÓ 

·
              SPAM               
“Be yourself”, but the best version of yourself.

Les formes evolucionen, però les estratègies de manipulació es repeteixen, amagades sota una capa brillant en forma d’alliberació, d’autenticitat, d’exclusivitat accessible a tothom. El cos és el nou producte estrella de la nostra societat; una societat on les jerarquies són determinants i on tot és substituïble.

Com els productes, necessitem actualitzar-nos constantment per generar les nostres pròpies versions millorades.

La seducció no té normes, no te límits, va més enllà de l’ètica i l’estètica.

Perquè resistir-nos al plaer de deixar-nos enganyar?


Coreografia, direcció i dramatúrgia: Clàudia Mirambell / Interpretació: Alma Steiner, Uxía Pérez, Sarina Röhr, Laia Camps, Goretti Pié / Espai escènic i vestuari: Sergi Cerdan i Clàudia Mirambell / Il·luminació i tècnica: Sergi Cerdan / Muntatge sonor: Albert Pipió / Audiovisuals: Marc Costa Luque / Durada: 15 minuts / Idioma: Castellà i anglès


MARC CONCEPTUAL

Investigar sobre les estratègies publicitàries i veure com aquestes estan presents en la nostra quotidianitat i es poden aplicar a gairebé totes les situacions em genera una barreja entre curiositat i rebuig, una fascinació que m’incita a experimentar.

Les arts escèniques, com els anuncis, tenen també aquesta capacitat d’enlluernar-nos i de generar lectures confuses però prou atractives com per hipnotitzar-nos. Els límits entre la realitat i la ficció deixen de ser rellevants. El cos es converteix en el missatge subliminal.

HOME        PROJECTES      COL·LABORACIONS       EXPERIMENTS       GALERIA DE DESUBICACIONS       BIO        CONTACTE