CLÀUDIA MIRAMBELL ADROHER 

CREACIÓ   ·   MOVIMENT   ·   ARQUITECTURA   ·   ESCRIPTURA   ·   ABSURD   ·   IMATGE   ·  DESUBICACIONS   ·   DRAMATÚRGIA   ·   IMPROVISACIÓ 

·

                      SPAM. Only for you                   

Be yourself”, but the best version of yourself.

Les formes evolucionen, però les estratègies de manipulació es repeteixen, amagades sota una capa brillant en forma d’alliberació, d’autenticitat, d’exclusivitat accessible a tothom. El cos és el nou producte estrella de la nostra societat; una societat on les jerarquies són determinants i on tot és substituïble. Com els productes, necessitem actualitzar-nos constantment per generar les nostres pròpies versions millorades. La seducció no té normes, no te límits, va més enllà de l’ètica i l’estètica.

Perquè resistir-nos al plaer de deixar-nos enganyar?


Coreografia, direcció i dramatúrgia:  Clàudia Mirambell / Interpretació: Alma Steiner, Uxía Pérez, Sarina Röhr, Laia Camps, Goretti Pié / Espai escènic i vestuari: Sergi Cerdan i Clàudia Mirambell / Il·luminació i tècnica: Sergi Cerdan / Muntatge sonor: Albert Pipió / Audiovisuals: Marc Costa Luque / Durada: 15 minuts / Idioma: Castellà i anglès


MARC CONCEPTUAL

Investigar sobre les estratègies publicitàries i veure com aquestes estan presents en la nostra quotidianitat i es poden aplicar a gairebé totes les situacions em genera una barreja entre curiositat i rebuig, una fascinació que m’incita a experimentar.

Les arts escèniques, com els anuncis, tenen també aquesta capacitat d’enlluernar-nos i de generar lectures confuses però prou atractives com per hipnotitzar-nos. Els límits entre la realitat i la ficció deixen de ser rellevants. El cos es converteix en el missatge subliminal.

HOME        PROJECTES      COL·LABORACIONS       EXPERIMENTS       GALERIA DE DESUBICACIONS       BIO        CONTACTE